Våre tjenester

Nettside og nettbutikk

 

Hvis du er på jakt etter en ny nettside eller nettbutikk, så har du havnet på riktig plass. Er det noe  du lurer på så er det bare å kontakte oss.

Priser er eks.mva. Vi har i tillegg kuttet all månedsavgift for første 12.mnd. Tilbudet som er oppgitt gjelder ut 2020.

Er du på jakt etter en mer avansert nettside, så ta gjerne kontakt så vi kan gi deg et godt tilbud.

Nå i en vanskelig tid har vi satt ned prisen på nettbutikk med 50% og kuttet månedspris første året. Dette gjør vi for at små butikker skal kunne ha et alternativ til å få solgt varene sine, og på den måten holde hjulene i gang. Vi har muligheten til å sette opp en nettbutikk på kort varsel, men du som butikkeier må også gjøre en innsats med å legge inn produkter, men vi skal hjelpe så godt som vi kan. Hvis du kan eksportere liste over produkter fra et regnskapsystem så er mye gjort. Da er det stort sett bare bilder som en må legge til. Ta gjerne kontakt om dette er noe for din bedrift eller om det er noe du lurer på. 

FAQ

Spørsmål og svar

Kan basis hjemmeside være godt nok?

Basis hjemmeside er en helt grei pakke å starte med. Her setter vi opp nettsiden med alt på fremsiden. Hvis du har en liten bedrift eller bare har bruk for en nettside slik at folk kan finne info om deg så er dette et godt utgangspunkt. Eksempel kommer

Jeg har lyst å starte nettbutikk, hva gjør jeg?

Hvis du vil starte nettbutikk fra bunn av eller om du har en fysisk butikk fra før så er det ikke noe problem å sette opp nettbutikk for noen av tilfellene. Det eneste du trenger er pågangsmot og varer å selge. Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, og hjelper deg med å komme i gang med å legge inn varer.

Hva får jeg fra dere?

Hos oss får du så og si alt når det gjelder hjemmeside. Vi ordner domene, webhotell og epost. Det gjør til at du bare har en leverandør å forholde deg til. Enkelt for både deg og oss. Er det noe du trenger hjelp til så kontakter du bare oss.  

Jeg har hørt om SEO, hva er det?

SEO – søkemotoroptimalisering.  Kort fortalt er det å lage tekst og innhold optimalisert for søkemotorer slik at de kan finne siden din. Det er forskjellige måter å angripe dette på, men vi kan hjelpe deg i gang.