Våre tjenester

Nettside og nettbutikk

 

Hvis du er på jakt etter en ny nettside eller nettbutikk, så har du havnet på riktig plass. Er det noe  du lurer på så er det bare å kontakte oss.

Våre tjenester

Nettside og nettbutikk

 

Hvis du er på jakt etter en ny nettside eller nettbutikk, så har du havnet på riktig plass. Er det noe  du lurer på så er det bare å kontakte oss.

Priser er eks.mva.

Er du på jakt etter en mer avansert nettside, så ta gjerne kontakt så vi kan gi deg et godt tilbud. 

FAQ

Spørsmål og svar

Kan basis hjemmeside være godt nok?

Basis hjemmeside er en helt grei pakke å starte med. Her setter vi opp nettsiden med alt på fremsiden. Hvis du har en liten bedrift eller bare har bruk for en nettside slik at folk kan finne info om deg så er dette et godt utgangspunkt. Eksempel kommer

Jeg har lyst å starte nettbutikk, hva gjør jeg?

Hvis du vil starte nettbutikk fra bunn av eller om du har en fysisk butikk fra før så er det ikke noe problem å sette opp nettbutikk for noen av tilfellene. Det eneste du trenger er pågangsmot og varer å selge. Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, og hjelper deg med å komme i gang med å legge inn varer.

Jeg har lyst å starte med nettkurs

Sitter du inne med mye kunnskap, og vil dele dette med andre i form av nettbasrte kurs?  Vi har god og enkel løsning for hvordan komme raskt og enkelt i gang. Her setter vi opp nettside med LMS (leranign managment system). Vi gir også tips til bruk av billig og bra software for skjermopptak mm. Ta kontakt for mer info.

Hva får jeg fra dere?

Hos oss får du så og si alt når det gjelder hjemmeside. Vi ordner domene, webhotell og epost. Det gjør til at du bare har en leverandør å forholde deg til. Enkelt for både deg og oss. Er det noe du trenger hjelp til så kontakter du bare oss.  

Jeg har hørt om SEO, hva er det?

SEO – søkemotoroptimalisering.  Kort fortalt er det å lage tekst og innhold optimalisert for søkemotorer slik at de kan finne siden din. Det er forskjellige måter å angripe dette på, men vi kan hjelpe deg i gang.