Når vi setter opp en nettbutikk så bruker vi WordPress med Woocommerce. 
Woocommerce robust og enkel nettbutikk som har mange utbyggingsmuligheter.

Her kan du integer de vanligste betalingsløsningene som Vipps, Klarna og Bambora for å nevne noen. Bambora er favoritten vår da den inneholder en komplett løsning med kortbetaling, vipps, faktura og delbetaling. 

For å gjøre det enklest for deg så hjelper vi med det meste å sette opp nettbutikken klar til bruk, vi lager også utkast til vilkår/betingelser til nettbutikken som må benyttes når en betalingsløsning skal på plass.

Tilbydere av betalingsløsninger er svært nøye på hvordan denne er utformet, så den skal du som kunde få slippe å sette opp selv. Vi gjør grovarbeidet med den, og du må bare komme med endringene du måtte ha, og godkjenne utkastet vi presenterer til deg.  

Det er forskjellige løsninger vi kan sette opp nettbutikk til deg. Du kan leie ferdig oppsett av oss eller vi kan designe ny nettbutikk til deg slik du vil ha den selv.

Begge alternativene legger du inn produkter selv, vi gir opplæring og har support med video. Ved å bruke video så kommer du med spørsmålet og vi lager en enkel forklaringsvideo som vi sender til deg.

Etter hvert vil du bli selvhjulpen med å administrere hele nettbutikken din selv.