Når du skal kjøpe en nettside, er det viktig å ha i tankene hvordan du vil ha denne side, hvordan folk skal finne deg, og ikke minst hvordan tilgjengeligheten og brukervennligheten er. 

Når vi setter opp en ny nettside, så designer vi den med mobil først i tankene. Dette er fordi de fleste av oss i dag bruker smarttelefon eller nettbrett til å surfe på nett, og da er det viktig med at nettsiden fungerer bra på mobil. 

Design er også viktig, som oftest har du som kunde klare meninger om design, farger etc. dette respekter vi, men vi som leverandør av tjenesten har også fokus på brukervennlighet og tilgjengelighet, og vil da komme med designtips som er rettet mot alle type brukere for å inkludere alle som bruker en online tjeneste.

For å neven et eksempel er svaksynte og de som er fargeblinde, her er det viktig å tenke på kontrast og farger for at brukeren skal kunne lese innholdet på en grei måte